..
Serveis · Productes · Novetats · Companyies · Contacte Inici
 

 

ASSISTÈNCIA EN VIATGE
Podem trobar al mercat diferents tipus de pòlissa d’assistència en viatge, adaptades a les necessitats del viatger:

  • Si viatges per plaer, oblida’t d’haver-te de preocupar per qüestions com l’assistència mèdica i sanitària, els retorns anticipats, el robatori o la pèrdua de l’equipatge, els retards en els horaris de sortida dels mitjans de transport, les despeses de cancel.lació del viatge, etc.

A través d’una pòlissa d’assistència en viatge tot això et quedarà garantit i tu només t’hauràs de preocupar de gaudir de l’estada a qualsevol lloc del món.

  • Si ets estudiant a l’estranger, la pòlissa d’assistència en viatge et farà sentir més tranquil, doncs vetllarà per la teva seguretat lluny de casa, cobrint les despeses mèdiques i sanitàries en cas que les necessitis, així com garantint-te una idemnització en cas d’estar hospitalitzat, la convalescència en un hotel, les despeses del viatge d’un familiar per tal que et pugui venir a fer companyia.  També et cobrirà el robatori de la teva motxilla o els danys o la pèrdua de l’equipatge, la transmissió de missatges urgents, la repatriació, l’assistència legal a l’estranger, la responsabilitat civil, i moltes d’altres cobertures que faran que vagis ben tranquil a estudiar a fora i que els que es queden a casa també ho estiguin.
  • Si viatges per negocis, és important que res et distregui del teu treball, és per això que cal que contractis una pòlissa que et garanteixi que, malgrat els imprevisitos, la teva feina no s’aturi. Aquesta pòlissa et cobreix les despeses mèdiques i sanitàries, les convalescències, els retorns anticipats, les repatriacions, així com tot el que té a veure amb el teu equipatge. Si l’entrega de l’equipatge es demora, la companyia et pagarà aquells productes de primera necessitat que necessites per seguir treballant. A més, tindràs garantida la defensa de la responsabilitat penal, la reclamació de danys, la relamació per contractes de serveis o la responsabilitat civil privada entre moltes d’altres garanties.
  • A més, hi ha pòlisses específiques per a la pràctica de l’esquí, per als ciclistes, per a grups, etc.