..
Serveis · Productes · Novetats · Companyies · Contacte Inici
 

BICICLETES

L’assegurança de bicicleta t’ofereix un seguit de cobertures que et garanteixen la teva tranquil.litat mentre practiques el teu esport preferit. Sabem que moltes vegades ha estat un esforç per a tu poder adquirir la bicicleta, i cal que l’assegurem davant de l’imprevist.
Aquesta pòlissa consta d’unes cobertures bàsiques d’assistència en viatge a tota Europa, cobrint el trasllat sanitàri de ferits o malalts, el desplaçament d’un acompanyant i les seves despeses d’allotjament, i les despeses del rescat i l’enviament de la bicicleta en cas que tu no te’n puguis fer càrrec, així com la pèrdua total d’aquesta per accident.
A més hi ha unes garanties opcionals, com poden ser el robatori de la bicicleta tant a casa com en ruta (sempre i quan estigui ben lligada), els danys materials de la bicicleta en cas de caiguda, la defensa i reclamació de danys, la teva responsabilitat civil com a ciclista, així com una indemnització diaria per hospitalització en cas d’accident o fins i tot en cas de mort.
Amb aquesta assegurança no t’hauràs de preocupar de res més que d’estar en forma.

 

   
Pressupost per assegurar la teva bicicleta: aquí